About us

SO.LEK Cosmetics is a new cosmetic brand that is located in the heart of Kuala Lumpur, Malaysia. This cosmetic brand was founded by siblings, Dahlia Nadirah & Luqman Hakim. Dahlia was inspired to venture in this industry when she went to local pharmacies in New York City in December 2015 & saw how affordable were the cosmetics sold there without jeopardizing the quality of the product. As a new brand, SO.LEK Cosmetics aims to give our users and customers the new meaning of confidence and to also enhance our users’ beauty. In order for SO.LEK Cosmetics to compete with established names, we are fully committed to give our best in terms of service and product quality and to retain very affordable pricing.

Best Sellers

  • Dah beli SEGAR tak Gang? 🤔 Get them individually or as a set for RM125 only! At the moment, Segar ada dekat KLIA UNTIL 13 OCT but let us know if you’d like to see these products at any other locations 🤗 We might just listen to your suggestions 💓 #dahsolek #soleklah #solekcosmetics #GincuGang
  • Gang! We are going to be in KLIA for PAMERAN HIMPUN for one whole month starting today UNTIL 13 OCT 🤗 Now, tak payah risau if tertinggal your makeup before nak travel, SO.LEK kan ada 😉 Location 📍Next to NÖÖÖDLES #dahsolek #soleklah #solekcosmetics #GincuGang
  • Sapot lokal, Gang! We loveeee this campaign by @apom.my who is also one of the brands yang kami dah interview untuk #SOLEKAnakMalaysia 🤗 Featured in photo is our Gincu, thank you @diahsalleh for being a great supporter since Day 1 ❤️ PS. Head over to our Youtube (link in bio) for @stail.my’s episode! There’s a giveaway for each episode, tak rugi tengok 😉 #dahsolek #soleklah #solekcosmetics #GincuGang
  • Episod pertama SO.LEK Anak Malaysia menampilkan dua pengasas sebuah portal ‘lifestyle and fashion’ @stail.my, Merrissae dan Azreezal. Kedua mereka mempunyai pengalaman yang luas dalam industri penulisan dan kreatif. Kini mereka berkongsi pengalaman membina web portal dari ‘scratch’ dan what it takes to be in the industry ❤

Jenama: @stail.my
Pengasas: @azreezalhafidz @merrissae

GIVEAWAY QUESTION: What is their plan B if STAIL.MY had failed?

Watch the rest of the episode on our Youtube channel! (Link in bio) 🎬
  • SALE SALE SALE! Hari yang bersejarah dan bermakna untuk semua rakyat Malaysia 💖 Selamat Hari Malaysia, Gang! Untuk hari ni, we are giving 20% OFF SITEWIDE for you Gang 😍

Episod 1 #SOLEKAnakMalaysia is out! Jangan lupa tengok to find out the GIVEAWAY for this episode 💫 (link in bio) #dahsolek #soleklah #solekcosmetics
  • Dah beli SEGAR tak Gang? 🤔 Get them individually or as a set for RM125 only! At the moment, Segar ada dekat KLIA UNTIL 13 OCT but let us know if you’d like to see these products at any other locations 🤗 We might just listen to your suggestions 💓 #dahsolek #soleklah #solekcosmetics #GincuGang
  • Gang! We are going to be in KLIA for PAMERAN HIMPUN for one whole month starting today UNTIL 13 OCT 🤗 Now, tak payah risau if tertinggal your makeup before nak travel, SO.LEK kan ada 😉 Location 📍Next to NÖÖÖDLES #dahsolek #soleklah #solekcosmetics #GincuGang
  • Sapot lokal, Gang! We loveeee this campaign by @apom.my who is also one of the brands yang kami dah interview untuk #SOLEKAnakMalaysia 🤗 Featured in photo is our Gincu, thank you @diahsalleh for being a great supporter since Day 1 ❤️ PS. Head over to our Youtube (link in bio) for @stail.my’s episode! There’s a giveaway for each episode, tak rugi tengok 😉 #dahsolek #soleklah #solekcosmetics #GincuGang
  • Episod pertama SO.LEK Anak Malaysia menampilkan dua pengasas sebuah portal ‘lifestyle and fashion’ @stail.my, Merrissae dan Azreezal. Kedua mereka mempunyai pengalaman yang luas dalam industri penulisan dan kreatif. Kini mereka berkongsi pengalaman membina web portal dari ‘scratch’ dan what it takes to be in the industry ❤

Jenama: @stail.my
Pengasas: @azreezalhafidz @merrissae

GIVEAWAY QUESTION: What is their plan B if STAIL.MY had failed?

Watch the rest of the episode on our Youtube channel! (Link in bio) 🎬
Close Menu
×

Cart